Vad kostar en hemsida?

Vad kostar en hemsida?

Varje hemsida är unik, både till utseende och omfattning. Vi skräddarsyr alltid eran hemsida efter era önskemål vilket betyder att det är svårt att skriva ut ett fast pris. Svaret är därför att det beror på. Fundera igenom vilka delar ni vill börja med. Förslagsvis vill ni ha ett avsnitt som beskriver företaget och dess bakgrund, ett annat avsnitt om vilka tjänster eller produkter som ni erbjuder samt en sida där man enkelt kan hitta era kontaktuppgifter och kanske en vägbeskrivning. Vad behöver ni mer?

 

Ni behöver dock inte göra klart hela planeringen i detalj innan ni frågar oss efter en offert, utan det kan vi göra tillsammans när vi har vårat första telefonsamtal.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med vad en hemsida kostar! Har du andra frågor än pris, klicka dig då vidare till våran vanliga frågor sida.

Kontakta oss!

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig för ett förutsättningslöst samtal.

Kontaktformulär

KONTAKTA OSS

Ni når oss supersnabbt genom vårat kontaktformulär!

Ring oss på 021-440 50 00

Limeberry AB
Munkgatan 20C
722 12 Västerås

 

DIGITAL BYRÅ – VÄSTERÅS

Limeberry är en digital byrå. Du hittar oss i Västerås, men vi hjälper företag från hela Sverige med webbdesign och digital synlighet. Vill du köpa en hemsida har du kommit rätt!

VANLIGA FRÅGOR

Har du frågor kring att köpa hemsida är du välkommen att kontakta oss. Du kan även titta igenom vårat avsnitt innehållande några av dom vanligaste frågorna. Läs mer!