referenskunder

01

Solrosen i Simrishamn

Solrosen är namnet på ett boende på Österlen, centralt och avskilt i Simrishamn, ca 900 m från havet och gångavstånd till centrum. Limeberry har i nära samarbete med kunden byggt webbplatsen och företaget är våran referenskund.

02

Mamima Jakt

 

 

 

 

03

Econtrast AB

En personlig byrå i Västerås som hanterar redovisning, lön och utbildning. Till Econtrast gjorde vi om deras webb och uppdaterade hela webbplatsen.

04

Aros Racing

Aros Racing har butiker i Västerås och Bålsta. Företaget säljer och servar ATV, scootrar och elfordon med mera. Dom ville snygga till och göra om sin webbsida – något som vi på Limeberry har gjort.

 

05

Västerås Kapelltvätt

Västerås kapelltvätt är ett företag som drivs och ägs av far och son. Bolaget har flertalet tjänster att erbjuda, bland annat kapelltvätt och impregnering. Kunden efterfrågade en enkel webbsida och vi levererade över deras förväntningar.

Video och Logo reveal

Kontakta oss!

Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig för ett förutsättningslöst samtal.

Kontaktformulär

KONTAKTA OSS

Ni når oss supersnabbt genom vårat kontaktformulär!

Ring oss på 021-440 50 00

Limeberry AB
Munkgatan 20C
722 12 Västerås

 

DIGITAL BYRÅ – VÄSTERÅS

Limeberry är en digital byrå. Du hittar oss i Västerås, men vi hjälper företag från hela Sverige med webbdesign och digital synlighet. Vill du köpa en hemsida har du kommit rätt!

VANLIGA FRÅGOR

Har du frågor kring att köpa hemsida är du välkommen att kontakta oss. Du kan även titta igenom vårat avsnitt innehållande några av dom vanligaste frågorna. Läs mer!